Monday, March 17, 2008

2. A zas tu mame Nekdo po nas jde:

Ale ne, zda se, ze tohle se sebehlo uplnou nahodu. Nasi smeli hrdinove bez bazne a hany posedavaji v nejzaplivanejsim pristavnim pajzlu, ktery se vsak honosi krasnou cowgirl u tyce jmenem Luci.
V povzdali slinta hora masa Marvin, ktery se mnohdy pasuje do role ochrance nasi kurvi princezny a miluje svuj bar kvuli libym zvukum country, na ktere Luci rada tanci.
Situace jako z krasne pohadky o meste hrichu. Pivo je dobry, holky taky, zatim se nikdo ani neporval bliz jak na dosah Marvinove ruky, no proste idilka, kdyz tu nahle...
... cink, cink, cink. BLAM!
Po schodech se zkutalelo neco, z ceho nejdrive nepatrnou chvilku uchazel se sycenim nejaky plyn a nasledne to v zablesku ohlusiveho tresku a zablesku rozptylilo nesnesitelne palici plyn po celem lokale.
Slabsi povahy jdou k zemi, Marvin zachranuje co se da za zvuku automaticke strelby, ktera prispendluje za barem mistni hospodskou a bordelmama v jedne osobe.
Detoxikovani hrdinove posedavaji v opustenem polorozpadlem dome, kteremu Marvin rika domov a vylizuji si rany. Luci, jelikoz je z jemneho testa dopadla uplne nejhur a je v bezvedomi. Marvin zuri, procez se zacnou projevovat priznaky jeho -nyni jiz- zcela zrejme schyzofrenie, kdyz si zacne povidat s neexistujici matkou.
Po nekolika dalsich drobnych potyckach v ztemelych ulicich se konecne podari nasim pratelum z mokre ctvrti dostat do sucha zasivarny pred poulicnim, rasove motivovanym riotem.
Z omlacene trideosteny se dozvidaji, ze ve meste byl zavrazden, pred zraky bezpecnostni kamery, vysoky politicky hodnostar z radu Templi Lumen, neboli mistni odnoze humanis. Vrahem je udajne jakysi troll, ktery je v soucastne dobe jiz zadrzovan ve vazebni veznici a dlouhe roky pusobi jako aktivista za metalicka prava.
Zaroven trideo mluvi i o pouziti vojenskeho bojoveho plynu v neobvyklych davkach, na ktere umiraji lide i metalide v ulicich.
Marvin nedokaze udrzet pod kontrolu svuj vztek a s jednim clenem bratrstva "Po krk v pruseru" se vydava pomstit jemnou kuzi sve milovane Luci.
Situace se, ale jaksi vymkla kontrole a po potyce s dvema policejnimi hlidkami je Marvin i kouzelnik Tma pacifikovan v policejnim zatarasu a oba jsou v ponicenem stavu prevezeni do vazebni veznice.
Do situace se vklada hackerka [cubbish], ktera celou dobu sleduje Marvina, jeho chovani i jeho minulost, pomoci sofistikovanych postupu prochazeni sitovych databazi. Podari se ji zjistit, kde je Marvin veznen a po domluve s mistnim gengem prostitutek, jez ovladaji cele Kurvi Mesto, a ktere maji z nepochybnych duvodu zajem na Luci a z pochybnych na Marvinovi, zacina akce vysvobozeni.
Po mensim chosu a masakru vypuknuvsim na ztencenych silach policejni stanice je Marvin vysvobozen. Ne tak elfi kouzelnik Tma, kteryzto je nasledne mucen a jeho dalsi osud je neznamy.

A tady zatim pribeh naseho stinoveho bratrstva konci, aby se mohl znovu, jako podzemni reka vynorit v plne sve krase a neskonale dravosti uzasnych prihod techto skvelych chlapcu a devcat.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home