Monday, March 17, 2008

3. Unos Alice, hura ulice

GM: Spajdr
PC: Sorbak, Maclinks, Atomosusek, Burkhar, Hiena
Johnson Mia u Zkurvenem Ryby predstavuje postavam Tatku a Mamku, kteri pripominaji stastny par z americkych comixu padesatych let. I zapletka je standardni: dcerka si nasla nejakeho mladika, zacala s nim fetovat a on ji stahnul do mravniho bahna prostituce, procez se ona sbalila a utekla ze stastneho prostredi rodinky kamsi na nehostinnou ulici.
Druzina se tedy vydava na jedine informacne hodnotne misto, ktere muze pomoct, tedy do Kurviho Mesta, kde se diky Marvinovi setkavaji s Pani Gale, SM sefkou prostitutek.
Ta s nohama odlozenyma na nejakem nahem svazanem chlapovi prislibi pomoc za pripadnou sluzbu v budoucnosti.
Vsichni zucastneni cekaji aktivne na informaci od Gale a rozhazuji site v melkych vodach SinCity, ovsem neuspesne.
Nakonec se od Gale Marvin dozvida o hospode U Zlomenych Srdci, kde by mohla stopa pokracovat.
Nastup jednotky rychleho dverniho vysazeni je velmi razantni. Marvin uhadne az necekane kvalitne heslo u dvernika U Zlomenych Srdci, ktery na to doplati rozdrcenou lebkou. Vyhazovac je nasledovne nasi pratelksou horou masa zalehnut a rozdrcen pred zraky celeho lokalu, coz vyvola prestrelku ne nepodobnou te z Desperada.
Utocne duo Strasidlo Sara a Marvin situaci resi. Marvin zady k publiku, Sara pomoci dvou automatickych pistoli a 8 polomrtvych lidi, donuti za necelych pet vterin celou prezivsi posadku ke kapitulaci.
[Mato, zalehly pri strelbe na zem se vstane, oprasi se, prehlidne tech 8 krvavych trosek a 7 vzdavajicich se zbylych, procez lakonicky pronese: "Dobry vecer."]
Ze strachy startuje vznasedlo a z normalu v hospode se stavaji lidske zombie, ktere se vrhaji na nase statecne strelce, bijce a kouzelniky.
Po nekolika krutych a krvavych minutach se podari vsem hracum vmanipulova sve postavy do Sarina auta a odjizdeji.
Postavy jsou pronasledovany nejdrive nekolika policejnimi hlidkami, nasledovne, po jejich zniceni, policejnim vrtulnikem. Marvin vyhazuje za jizdy z auta polomrtve rukojmi. Stecne unikaji nouzovym vychodem v tunelu, procez prichazeji o auto.
Nastava jakysi chaoticky unavovy syndrom mezi hraci [ponevadz techto prvnich par minut hrani se protahlo na asi 5h realneho casu].
V pristavu je podivuhodne mucen jeden z lidi, kteri se Zlamanym Srdcem spolupracovali a ktery se stara o lodni dopravu.
Muceni je asi takove, ze onen typek je zvlast svazan kazdou z postav, nekolikrat je mu z ust vyndano a zase opet vlozeno spinave pradlo, ktere ma slouzit jako roubik, cehoz vyuziva aby zakouzlil ovladni dav a Hnusak mohl uspesne zautyocit na Mata.
Po jistych utrapach nejisteho muceni se zjevuje z mlh pristavu naprosto prihondy skuner ovladany trollem Burkharem, ktery po nenadalem smlouvani vyplpuva vhodnym smerem
[
- Jaky dostrel maji ty vezicky? No ony by vas mohly sestrelit celou plavbu, ale za tech dvacet kylaku jste jim nepripadli nebezpecni.
- Po chybenm uvareni leku pro Marwina skace jmenovany do vody a hraje si se zraloky, kdyz jej potom vytahuji, bere si jednoho ssebou: Hnusak: "Marvine, to zahod." Marvin bezelstne: "Tak jo, a hodi zraloka pres palubu."
- Jak je ten ostrov velkej [Hnusak] 5x5 metru. GM: Ne ten ostrov je velkej 5x50 metru.]
U ostrova, tvari v tvar ctyrem automatickym kulomentnym hnizdum postavy zavahaji, nakonec se resi plavani a rucni zniceni automatickych zbrani.
Utoci zraloci, ktere vodni duch od Mata donuti myslet si, ze jsou delfini skakavi.
Strelbou zabit jednoho ze strazcu dela nebyl stastny napad, vypuknul alarm a clun jde ke dnu, po davce z kulometu.
Vsichni se ocitaji na ostrove poue s tim, codokazali pobrat do holych rukou.
Prestrelka na schodisti, kdy jsou postavy ohrozovany z patrra nad staroamerickym schodistem, dvema strelci se samopaly.
Opet zasahiuje zazracna strelkyne Sara, Burkhar opakuje, k pobaveni ostatnich. Nasleduje granat hozeny dolu ze schodu mezi postavy, procez polonahy Marvin zachranuje situaci a s pouziti veskereho sveho nahromadeneho potencialu stesti zalehava granat a preziva pouze s otrhanou rukou a bez usi [nikdo nevi proc zrovna prsty na rukach a usi].
O patro vis probiha osvobozovani holek z pokoju, kde byly drzeny, procez pribiha jeden z poslednich ochrancu ostrova se samopalem.
Nekolik neuspesnych vystrelu z obou stran, kouzelnik Mato se rozhodne vyresit situaci za pouziti nejsilnejsiho kouzla co ma, tedy hazeni kyselinove mrdky a ani ta neuspela. Kouzelnik vsak naprosto nezadrzitelne umira, procez stihne [omlouvam se stihne, mel nekolik ctvercu k dobru] rici par moudrych slov utechy a provest jakysi tajny ritu, ktery jej prevedl do vecnych lovist.
Na strese opet strtuje vrtulnik. Tentokrate jej vsak postavy pomoci hackera Hnusaka zastavuji a bez milosti vrazdi dva kouzelniky, kteri se pokouseli utect.
Po pruzkumu ostrova je nalezena podzemni laborator z sdlouhosrstym duticem, ktereho se vsichni tak boji, ze laborator ani neotevrou, radeji sbali holku, za kterou maji dostat zaplaceno, dva kulomety z vezicek a nasedaji do vrtulniku, odletnuvsi smerem ke slunci.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home