Monday, March 17, 2008

4. Abstak na obzoru, aneb drogy, drogy dorgy, bez nich by byl muj zivot tak krasnej

master SORBAK, zaznam je z pohledu Ghosta Malachaie [spajdr], dalsi hraci: Burkhar a Atomousek

Tak jo ted, sedim si doma, pekne se naslehnu a je mi dobre, ale pomalicku je cas ozvat se dylovi, pac sacek uz je skoro prazdnej. Zvednu teda telefon a zavolam, jestli teda se da neco resit nasi Mamce Predstavene.
V Osum u Zkurvene Ryby. Mam dojem, ze jsem tam uz byl, ale nejsem si uplne jistej, jasny je jenom to, ze je to nejakej zaplivanej pajzl na hranici Centra a Kurviho Mesta, takova zona nikoho.
Jeste si chvilku polezim a pudu.

Budik me probral akorat vcas. hodil jsem na sebe nejaky hadry, venku je zase destivo, tak jsem ze skrine vytah i svuj starodavnej cernej destnik a vydal se na metro, ktery me melo dovyzt k Rybe.
Pri vstupu po me troll chtel nejaky zbrane, kdyz jsem mu ukazal, ze mam akorat nuz, mavnul rukou a pustil me dovnitr.
U baru jsem se mel zeptat, kde ze je Mamka, ale barman nebyl nijak zvlast sdilnej, tak jsem si sednul a dal si mistni variantu napoje zvanyho pivo. No na to, ze je Zkurvena Ryba proslula kvalitou sveho piti, tohle me teda moc nepresvedcilo, jeste, ze me barman dopredu varoval, ze jsou to chcanky ze skunka.
A pak to pryslo, pingnul mi telefon a uz jelo video.
Glock, zagrvacena ruka, dvere... hlaisty rychly dejchani, nakonec vyrazeny dvere, par typku co kope do majitele glocka a konec, diky rozslapnutymu telefonu.
Jasny, tohle je pruser nad beznej standard a dalsi jasna vec je ta, ze zbejva asi na me, abych z toho Mamku vytah, pac nikdo jinej o tom nevi a jinej takhle dulezitej dodavatel se hleda blbe [no skoda, ze Sorbak zapomel na to, ze jsem si z bezpecnostniho hlediska napsal jeste jako kontakt Silver Angel, coz je zdravotni sestra s primim pristupem k morfiu, no ale co uz...].
Pokud jsem to spravne pochopil, tak tahle hospoda je oblibenej cil ruznejch Johnsonu, pac se tu da sehnat ledaskdo, voptal jsem se teda barmana, jestli tu neni nekdo, kdo by mi byl schopnej zjistit [za dobry penize], kam vede stopa toho videa, co jsem prave se slzama v ocich dokoukal.
Poslal me za bandickou sadraku, co se pozvolna upijela k smrti v zapadly casti hospody. Jak se pozdej ukazalo, dalo se s nima domluvit jenom, kdyz jim clovek prasknul pod kuzi jeden z tech bezvadnejch novejch protilatkovejch dermu, protoze ta banda byla naprosto zdratovana hyper-peyotlem.
Mezitim se kolem me zacal motat jakejsi hubenej troll, asi mlade a zacal mi nabizet neco, co bych stejne zachvilku shanel, zajimavy na nem bylo, ze krom toho, co nabizel, byl ocividne na speedu, no treba se bude hodit, rek jsem si, kdyz jsem mu rek, ze prijdu zachvilku.
Nakonec jsem z trpaslika vyrazil misto, odkud bylo video poslany a zamaznul ho docela solidnima prachama, kery by si nejakej normal vydelal tak za tri mesice. Kurva, jenom skoda, ze ten hipik kecal, ale to si s nim jeste vyresim casem, nevedel to.
Nakonec to zkoncilo tak, ze jsem si prised ke dvema trollum [prised jsem si na levitacni kouzlo, abych hned ze zacatku trosku zamachroval a ukazal, ze me jednani bude na obchodne-stinove urovni. v tyhle hospode si to clovek nejen muze, ale musi dovolit, pokud vubec chce, aby se s nim nekdo bavil]. Jeden z nich, takovej velkej rva, se jmenuje Marvin a je to presne ten typek, co jsem jej vcera zahlid na trideu s tim, ze je hledanej pro vrazdu asi deseti policajtu a par civilu, i kdyz to to trolli mlade a dylo vedle nej vlastne taky. Paradni spolecnost ke stolu.
Rozhod jsem se, ze je zamestnam.
Predstavil jsem se jako Johnson a vylozil jim situaci.
Jak se ukazalo, tak Matka Predstavena byl docela duvernej drogovej kontakt i toho trollyho mladete, takze jeste rad sel do cele veci semnou. Marvinovi jsem slibil tucnej mastnej peniz a dohodli jsme se, ze od tyhle chvile mi delaj taxika a ochranku.
Jak rekli tak udelali, nasedli jsme do auta a vydali se na vobjeveny misto kdesi v Okrajich. Supermarket s vecma z druhe ruky.
No a aby to nebylo tak snadny, tak po Matce Predstavene ani stopa, ale ani ta nejmensi.
Nastesti, kdyz se Marvin vymotal na ulici poznal ho jakejsi parecek ekofasos, jako jinak moc pekny lidi, na to, ze ji bylo ctyricet, klidne bych ji vysoustal dusi z tela a ani on, nebyl nijak zvlast nesukatelnej. Deti by se klidne mohly koukat. Nez jsem jim to stihnul navrhnout, Marv domluvil, ze maj rodinou cennost ve forme technomancera [jinak v aute jsem se dozvedel, ze toho chlapka pouziva Pani Gale, kurvi princezna a vladkyne Kurvi Ctvrti, jako svou sobni stolicku pod nohy a ji ma rada jako palacoveho psika ve sve tajne zahrade lasky... no prosim, to je mi dnes den prijemnych setkani].
No nicmene spatky k nasim potizim s Matickou na Nebesich.
Ta mala, tlusta hispanska cubka byla vazne dobra, kdyz jsem ji ukazal video, chvilku se jakoze zamyslela, pak vletela do nejake te jejich hackerske vobdoby nasich rovin moci a byla zase online, nez bys rekl svec. Dokonce mela co jsem hledal. Za petistovku jsem se dozvedel, ze v Okrajich, za Terovejma Jamama lezi nekde zbytek telefonu, ze keryho vypadlo moje proklety video. Jo jo, byla vazne dobra, za petikilco mi to dala i s GPSkem.

Mlade trolla bylo nastesi docela nadrzeny na akci, takze projet do takovejch sifilickejch pici jako jsou terovy jamy mu ani nahodou nevadilo. Navic se ukazalo, ze umi rusky, takze se nam podarilo pomerne bezbolestne projet pres hranice oblasti strazene Vory v Zakone, nebo jak si ten ruskej povl rika.
V rozpadlejch troskach Nerekonstruovanyho Mesta se nam podarilo najit dve decka, ktery asi videly, co se stalo Matce Predstavene, jenomze nebyly tak uplne online, pac si do sebe nacpaly defacto vsechno, co po nem zbylo v kufriku, co mu vydelaval prachy.
A tady se zas ukazalo trolli mlade, jako uzitecnej bastard, kdyz kapnul bozskou, ze zna nekoho, kdo dokaze uvarit chlorvymazin, kterej jako jedinej, je-li vbodnutej do srdce, dokaze cloveka postavit na nohy i v takovejch stavech predavkovani jako byly ti dva haranti.
Parada.
Kdo jim to nasije? Nakonec tu udelal tusim Marvin, precejenom ja si do srdce nedavam nijak casto.
Kluka jsme vzbudili, nezne jako slana morska boure a ja se mu hnedka naboural do hlavy, az me chudak pozvracel. Srat na to, nic lidskeho mi neni cizi.
Jasny... jasny... jasny, mam to.
No tohle bude ale dlouha stace. Matka Predstavena pred nekym zdrhal, zkoncil v prdelych a nemitejch kundach a tam si jej jeste podalo par vagusu, asi na vobjednavku, ale to tezko rict.
Takze kdo chce, jde semnou, ja hodim tyhle dva maly haranty do nemocnice [ruskej doktor byl fakt kurva drahej, ale treba se z tech siflu a fetu dostanou, kdyz uz jsme to ja nedokazal] a pak jeden nakopat prdel tem idiotum, co mi posrali dyla.
Jak rekli tak udelali, to co mel byt nas cil, byl barak vo dvou patrech, takovej vybydlenej cinazak v jeste vybydlenejsi ctvrti. Jako voxymoron dluzno podotknout, ze ten barak byr az radksy obydlenej lidskejma krysama.

Trolli mlade se pri pruskumu situace nejak nevivlado a valo po zadku [chytilo za kozy, nebo co] nejakou malou hispanskou kurvu. Misto aby ji ucpal kusnu curakem, nechal ji rozjecet se jak zvonek v klenotnictvi pri vlamacce, takze se nam tim docela vkusne postaral o armadu ozbeojenych taticku a strycku, ktera nebyt meho elegantniho a kouzelneho salonniho triku, rozstrilela by nas pravdepodobne na maderu.
Marvin si to cerne krysi hejno vzal cele nastrost a vehnal je, jako lumiky do toho kouzelnyho domecku pro panenky.
Zatimco moji otroci strileli a pobihali, jo a taky byli strileni, tak nase jednotka tamavenku napochodovala do sklepa, kde jsem pomoci levitace sbalil Maticku a vodnes si ji do auta.
Horsi bylo, ze ta banda zmrdu a kdys si tam drzela nejaky mlady holky na mrdacku a organy, takze Marvin, ty mlady holky pripichnuty na krizich chtel vsecky zachranit, coz by nas asi talo kejhak. Zas jako nechat ho tam sem nechtel, je docela ferovej, tak jsem mu jednu vrazil uspavacim kouzlem, pomoci uz osvedcene metody levitujicich lidskych baliku jsem jej s trollatkem nacpal do kary a hura pryc. Nejsem si uplne jistej, ale mam takovej dojem, ze ten dum stejne nakonec lehnul popelem.

Pruser byl, ze Matka Predstavena byl asi umele udrzovanej na jeakym svinskym hardweru, pac, kdyz jsem jej vodhakoval vod vsech tech hadicek, zacal nam chlapec chcipat. Toxic to nastesti vyresil a jak taks jej dal dohroady. Za ty dva dny, co jsem vartoval u jeho postele, zacal jsem jej skoro mit rad, coz se radikalne zmenilo, kdyz mi oznamil, ze veskerej heroin ve meste je momentalne v rukach Turecke mensiny, kera se jej zbavuje za dvojnasobnou cenu, nez je vobvykli. Sebrali mu toho ctyri zkurveny kila, ale v celym meste neni ani makovy zrnko, coz ukazuje na to, jak moc se ta blba vec redi, nez se dostane k enduserovi.
Zasrnay ctyri kylca, kolik doneses, tolik je tvojeho z padesati procet, rek mi a upad zas do komatu.
Chvilku jsem uvazoval, ze bych mu ty hadicky povyndaval a nacpal mu je do tela v nahodnym poradi, ale pak jsem si rek, ze by asi stejne fungovaly, s tim, co mu tece v zilach a z prdele, tak jsem se readeji vydal do fronty pred Tureckou ambasadou heroinu.

Kurva uz to semnou pekne mlatilo, nez jsem se tam dostal. Sak to znas, studenej pot, vobcas si ugrcnes, bojis se, nebo vnimas vsecko sedive, svet boli, svetlo boli, ticho boli, hluk boli, kuze svedi, vsecko te sere, smrdis, stoji ti curak, ale jebat nemuzes, no proste hnus.
Ve fornte jsem si musel dokonce sednout, ale vzpamatoval jsem se prave vcas, abych si vsim, ze nekdo zacal delat problemi a na prodavajici turky ve dverich dodavky vyndal zbran. Okamzite zaklapli kufrik a dva z nich vytahli kratky akcka.
A to byl zase jednou cas, pro muj voblibenej salonni magickej trik s lidskejma loutkama. Hmm, fetky se ovladaly zvlast dobre,proste jsem jim prikazal, aby sli a roztrhali dyla na maderu jak nejrychlej to pujde.
Par z nich zarvalo, nez sefikum dosly naboje, ale vony ty zraneni na moje panenky moc nefungujou, pac ja potrebuju tela a ne mozky, takze dokud mucou chodit, muzou i zabijet. A navic, dyk ja jsem vlastne lidumi, zbavil jsem ty, co to neprezili heroinove zavislosti, to je prece dobrej cin, ne?
Jeden z mojich pesacku mi podal kufrik a ja jej s vdekem a usmevem prijal, nacez jsem se rozplynul v poulicnim seru.

Zarany kilo sto procentniho matra, no to me poser, z tohodle se pomeju aspon rok, rek jsem si, a s piskanim jsem odkracel.... :))))

0 Comments:

Post a Comment

<< Home