Monday, March 17, 2008

mapa SinCity

chybi zatim Opustene okraje, ale predpokladejme, ze to je volna zona tesne okolo hranic mapy, tam uz jde wo krk temer od vseho, maximalni pocet Ghoulu, HellHoundu, magicka toxicita, metalide se tam navzajem zerou, kdyz uz je tam bezpecno, tak je to pokusna nebo toxicka zona nejake korporacky. zadne cesty, zadne koleje, spousta zbytecne bojove techniky, automaticke bojove systemy a podobne dobroty, dal je uz jen ruzny druh pustiny.

Po zemi to pro normalni i docela schopnej tym s hodnoceni A neni schudne, dostat se pryc, dal je navic SinCity ohranicene Vysokyma horama na kterych je zbudovanej pomerne solidni protiletadlovej kanon barrier, takze ani ze vzduchu zadna sranda, A tym nema sanci. Na mori, kere chce taky dokreslit je defacto protilodni system automatickych i plne ovladanych palpostu s kulomety podobnymi jake slohnul Burkhi, ale ty byly jen z prvni zony, pod vodou jsou minova pole a zachycovaci alarm mrize napojene na system dronu. Obecne droni jsou temer vsude, ruzny stupen jejich bojovosti je jasny. Neregistrovany dron bez jakekoli licence vydrzi ve vladni ctvrit tak 3sec, v kurvim meste tak 2min, stejne jako v pristavu a kostelni ctvrti. Na ostatnich enklavach a lokacich rozhoduje aktualni bojeschopnost. terove jamy jsou zcela neobydlene metalidmi, pac jsou to opravdu terove spinave toxicke vody z nichz vyrusta jen vysoka ostricova a rakovosve zelene, nebo spise sede :)

Dalsi dotazy pripadne navrhy na ctvrit jsou vice nez v pohode, ale nemusi byt zodpovezeny ani brany v potaz, pokud se nebudou hodit. Pokud nekdo chcete, tak si pichnete uz do techhle gifu sva NPC i s popiskou, udelam z nich dalsi vrstvu do tech GIMP souboru, nez je uvolnim.


prozatimni legenda - ctvrti:

kotva = pristav
postava = stinov
pest = sidlo moci
kriz = kostelni ctvrt s Citadelou
srdce = Kurvi Mesto
vlajka s mesicem = Turecka Ctvrt
srp a kladivo = Ruska Ctvrt
psi hlava = Cikanske Getto
smrtka = Terove Jamy

Legenda wobrazku okolo mapy: od leveho hora - po budiku:

Katedrala v Templ ctvrti
Letiste v Mista Moci
Basa tamtez
Hraci automaty v Kurvi Ctvrti
Predstavenstvo Kurvi Ctvrti
Kreml v Malem Rusku
Korporacni vojak v nektere ze Sutinovych Ctvrti a toxickych zon
2x defacto kterakoli Sutinova Ctvrt od Ruske az po Okraje
2x prumyslovy stinov, elektrarna je na jeho nejjiznejsim konci
2x mentka z pristavu
Tower of Power z Mista Moci


Kdyz na wobrazek kliknes, uvidis jej v realne velikosti:

0 Comments:

Post a Comment

<< Home