Wednesday, March 19, 2008

Who is who in SinCity

HOLKY Z KURVI CTVRTI

GALE:
schopna a nebezpecna jako sam cert. Nebere si servitky s nikym a nicim, dominantni a sadisticke sklony ji proste predurcuji, aby vladla cele ctvrti krasnych ale i smrtelne nebezpecnych kocicek, kter by za ni sly i do sameho pekla, kdyby o to slo.


MIHO:

Mailcka, ale smrtelne nebezpecna, jako nabrouseny mec. Strezi GALE zada a klid a pokoj v ulickach Ctvrti Cervenych Lamp. Malicka geisha, ktera resi potize nejtezsiho kalibru, co se boje tyce.

>>> Nekolikrat jsem se ji pokousel stopovat, abych ji mohl vyzvat na souboj, ale vzdycky me dostala. Jeste porad mam jeden z jejich svastikovejch shurikenu. Tohle je vazne trida <<< {SILENCER -- 11/03/71 -- 08:47:13 am} >>> To jsi pekna lama Tlumici, mel jse ji v hledacku kulovnice minimalne trikrat <<< {TLAMPAC -- 11/03/71 -- 08:48:00 am} >>> Jooo? No tak to ti budiz prano, hele ja se nemusim hadat, proste si na tuhle holku dejte pozor <<< {SILENCER -- 11/03/71 -- 08:50:00 am}


NANCY:
Holka na jejiz krivky slintaji chlapi kazdeho veku. Kdyz zacne krouzit lokalem, kdyz se postavi k tyci, kdyz zavlni boky, zadny chlap nepobezi domu za svou milovanou manzelkou. Krasna a nedotknutelna jako samo nebe. Reprezentacni kus cele Kurvi Ctvrti, diamant ve zlatem sperku.

MARVIN:


Chodici patologie od freuda az k shyzofrenicke manicke depresivni poruse, ale co slibi to spli.
Zjizvena lidska zruda, stroj na zabijeni. Tupa nezadrzitelna sila, osobni mazlicek slecny Gale, ktera vyuziva jeho touhu po Nancy, ale vlastne i po jakekoli jine z jejich holek. Dluzno podotknout, ze Marv nezabiji zbytecne a bez zloby, ale jak se jednou nastve, neni zachrany.


TEROVE JAMY A POBORENE OKRAJE

TOXIK

Nikdo dulezity, to je jeho heslo. Sikovny domaci kutil a vedec, ktery dokaze vyrobit spoustu ruznych zajimavych preparatu a sloucenin od vybusnit pres jedy az po drogy a protilatky.
Obcas fusuje i do nejakeho cyberware, ale vzhledem k nedostatecne, lepe receno vubec, vybavene cyberwarove dilne a operacnimu salu, jsou tyhle jeho pokusy spise fuserskou sluzbickou z nezbytnosti [jo kulku ti vyndam a nikomu to nereknem] nez seriozni medicinou. I kdyz, kdi by si nechal vrtat v hlave od cloveka, ktery pritom cte navod AcmeBrainSurgery Kitu, muze zkusit sve stesti.

>>> Jansy toho znam, ma docela dobry ceny, takze na novou laborku si asi nevydela. Jinak vite, ze z tech bordelu od Terovejch Jam a toho co zustalo po meltdownu ma raka na mozku a vlastne vsecko co dela, dela jen proto, aby nasel lek? <<<

{kat-o-nine-tales -- 12/05/71 -- 11:47:13 am}

>>> Blbost, delam to proto, abych si moh dovolit tvou jemnockou prdelku, kocicko! <<<
{toxik -- 13/05/71 -- 1:27:11 pm}

NESPECIFIKOVANE LOKACE

HENTAI BITCHES SHADOWGANG


Shadowrunnersky gang slozeny ze samych zen. Vsechny jeho clenky jsou modifikovane po vzoru japonskych kreslenych pornofilmu a vsechny jsou na tuto gangovou vizaz patricne hrde. Sve akce delaji se stylem a eleganci dobre vybavenych a relativne schopnych profesionalek. Nijak vyrazne se nezatezuji nejakym maskovanim, vzdyt vsechny holky z kreslenyho porna jsou si vlastne podobny, maji prece velky kozy a oci, barevny vlasy a vysokej hlasek, ne?

>>> Kawai! <<< {Otaku -- 08/03/71 -- 08:47:13 pm}

LONE GUNNMEN

Skupinka schopnych hakeru, matematiku a analytiku, kteri veri v nejruznejsi konspiracni teorie, pro jejich prokazani shromazduji obrovske mnozstvi mnohdy velmi zajimavych dat.
Pokud je clovek je schopen spravne oslovit a kontaktovat [coz u paranoiku vzdy je ponekud problem], muze se dostat k pravym informacnim pokladum a asi nejostreji nabrousenym stinovym mozkum v oboru.


SPIDER JERUZALEM and HIS FILTHY ASSISTANTS


Pokud existuje nekdo, kdo by mel tohohle cloveka rad, pak jsou to asi fanousci jeho pravidelneho bloggu I HATE IT HERE, ktery se navazi do vsech a do vseho, ze by se ale dalo rict, ze existuje opravdu jedna jedina bytost, ktera by Spidera mela nejak zvlast v oblibe, to asi ne.
Sarkaticky, cynicky prudic, novinar a hazarder, ktery je vzdy tam, kde se neco deje. Pravdepodobne hacker a hlava spousty mestskych informatoru a prodavacu deni. Osvojitel dvou hlave kocky a dvou krasnych asistentek. Nikotinovy zavislak.

SIRRUSH Na nejvyssim miste Chaos Peak vznikla pro smrtelnika nepochopitelna a nedostupna CITADELA, kterou si nechala zbudovat jedina obyvatelka SinCity, ktera jej muze bez problemu i opustit, pevnost dracice Sirrush, zbudovana za pomoci pohadkovych nanotechnologii za pouhych par mesicu.
Citadela na Chaos Peak se tak zrejme stala dalsi vezi politicko-obchodne magicke moci, podobne jako Tower of Power v Miste Moci a Katedrala v Temple Districtu.

>>> JJ, uz jsem o ni cet, doporucuju podivat se do nejaky databaze na jmeno SIRRUSH, kdo by to byl rekl, ze po zemi jeste chodi nejake bytost Babilonska a zrovna Istarina milenka. Chaos Peak, jak priznacne misto pro Pani Chaosu. Heil discordia, heil Eris! <<<
{FastJack :: no -- means -- no}

0 Comments:

Post a Comment

<< Home